Domaine  en  Reynouse

P i e r r e c l o s

Anton en zijn twee Bassets Noa en Ixo heten u welkom op Domaine en Reynouse in Pierreclos.

Het oude wijndomein in Italiaanse stijl is perfect gelegen midden in een beschermd natuurgebied en vlakbij de beroemde Bourgondische wijngaarden van Saint-Véran en Pouilly-Fuissé. Met uitzicht op het Château de Pierreclos en de rots van Vergisson en Solutré om de hoek. Op nog geen 10 minuten van de "Route du Soleil".

In deze sfeer wachten de luxe kamers op u, geniet van het franse ontbijt in de sfeervolle eetkamer of in het park onder de oude ceder. Een wandeling in de tuin, of naar de middeleeuwse brug over de rivier la Petite Grosne.

Ontspannen in de Bourgogne

Bent u nieuwsgierig geworden naar het oude bourgondische wijndomein, de twee vrolijke franse bassets, de tuin of het middeleeuwse bruggetje over de rivier la Petite Grosne?

Ruimte om te ademen, ruimte voor je geest, wakker worden door het ochtend concert van de vogels, of in september van de geluiden van het oogsten van de wijndruiven. 

Geen zin om een restaurant te zoeken of de deur uit te gaan? Een van mijn passies is koken, zonder pretentie. Maar ik kook met smaak en veel plezier. De ene keer iets beter dan de andere, maar altijd met veel liefde voor streekproducten.